AFTEN
FORRETTER

Serveres fra. kl. 17:00 – 20:00

Rejecocktail med flutes og smør

Kr. 105,00

Ferskrøget laks med rejer, flutes og smør

Kr. 105,00

2 tarteletter med høns i asparges

Kr. 75,00

 
 
HOVEDRETTER

Serveres fra 17:00 – 20:00

Stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet, asparges og rejer    

Kr. 165,00


Æggekage med flæsk og hjemmelavet sennep (bacon + 10,00 kr)    

Kr. 169,00


Æggekageomelet med skinke, løg, ærter, flutes og smør    

Kr. 169,00


Mørbradgryde med champignon, perleløg, cocktailpølser og kartofler    

Kr. 215,00


Herregårdsbøf 200 gr. pomrissole, bearnaisesauce, ærter og champignon    

Kr. 190,00


Kalveschnitzler
Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og smørsauce    

Kr. 205,00


Jægerschnitzel med bacon, perleløg, ærter, brasede kartofler og paprikasauce    

Kr. 205,00

 
 
ÆGGEKAGE

Serveres fra. kl. 12.00 – 20.00

 

Æggekage med flæsk og hjemmelavet sennep (bacon + kr. 10,00)
Kr. 169,00

ÆGGEKAGEMENU

2 retter kr. 215,00 /

3 retter kr. 250,00


Marineret sild med karrysalat eller snitte med rejer

Æggekage med flæsk og hjemmelavet sennep

Brie eller gammelost eller 1 dobbelt irsk kaffe (4 cl.)

børnemenu

2 pølser med brød    

Kr. 60,00


Rødspættefilet med braskartofler    

Kr. 90,00


Børneis: Vaniljeis med chokoladesovs    

Kr. 40,00

 
 
DESSERTER

Pandekager med hjemmelavet is og syltetøj
Kr. 75,00


Hjemmelavet is med chokoladesovs og frugt
Kr. 70,00


Chokoladekage med is og frugt
Kr. 75,00


Gammeldags æblekage med flødeskum
Kr. 50,00

 

VARME DRIKKE

Kaffe / Te med småkager

Kr. 29,00

Varm kakao med flødeskum

Kr. 38,00

Irsk eller fransk kaffe (4cl)

Kr. 58,00